SEGRE

PANORAMA

Alerten de la presència d’una pantera negra en un poble de Granada

L’Ajuntament ha demanat prudència a veïns i visitants i que si algú veu l’animal, eviti atansar-se i es limiti a alertar al servei d’emergències 112

Alerten de la presència d'una pantera negra en un poble de Granada

Alerten de la presència d'una pantera negra en un poble de GranadaEFE/Oscar Rivera/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Vendes de Huelma (Granada) ha alertat de la presència en el municipi d’una pantera negra, animal salvatge que busquen agents de medi ambient de la Junta i un operatiu especial del Seprona de la Guardia Civil.

El consistori ha utilitzat les seues xarxes socials per alertar de la presumpta presència en els tres últims dies d’una pantera, segons l’avís d’alerta que van donar divendres a la tarda uns veïns que asseguren haver vist el felí en un camí proper al castell municipal.

Segons l’Ajuntament, han traslladat l’avís als agents de medi ambient de la Junta, que han activat un operatiu per inspeccionar la zona sense que de moment la pantera hagi estat divisada ni s’hagin trobat evidències de la seua presència.

A aquesta recerca s’ha sumat també un operatiu especial dissenyat per agents del Seprona de la Guardia Civil que busca a l’animal amb diverses patrulles i un helicòpter.

L’Ajuntament ha demanat prudència a veïns i visitants i que si algú veu l’animal, eviti atansar-se i es limiti a alertar al servei d’emergències 112.

tracking