SEGRE

El PSOE augmenta l'avantatge sobre el PP davant del notable ascens de Cs

Segons l’últim baròmetre del CIS

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, saluda el líder del PP, Pablo Casado, a La Moncloa en una imatge d'arxiu.

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, saluda el líder del PP, Pablo Casado, a La Moncloa en una imatge d'arxiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre d’Investigacions Sociològiques continua augmentant l’avantatge del PSOE sobre el PP fins els 13,4 punts, en un context en el qual gairebé tots els partits perden força tret de Ciutadans que en només un mes puja gairebé dos punts, i es col·loca ja molt a prop de Vox, amb un 10,6 per cent dels vots. Segons el baròmetre de setembre del CIS, elaborat entre l’1 i el 7 d’aquest mes, el PSOE obtindria un 31,5 per cent en estimació de vot –nou dècimes menys que a finals de juliol– en tant que el PP perd més d’un punt i es queda en el 18,1 per cent.

Unidas Podemos, encara que baixa quatre dècimes, es consolida com a tercera força amb el 12,2 per cent, mentre Vox continua el seu camí descendent fins l’11,7 per cent, a menys d’un punt de Ciutadans, que continua pujant, i es quedaria amb el 10,6 per cent dels sufragis.

tracking