SEGRE

ESNOTICIA

Tamara Carrasco diu que és víctima d'una “operació d'Estat”

Carrasco, al centre de la imatge, ahir, a la porta del jutjat.

Carrasco, al centre de la imatge, ahir, a la porta del jutjat.ALERTA SOLIDÀRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’activista dels CDR Tamara Carrasco va denunciar ahir ser víctima d’una “operació d’Estat”, va negar haver incitat a desordres públics i va afirmar que “mai” va donar directrius com a líder d’un grup d’independentistes. Així ho va sostenir durant el judici en el qual se l’acusa de difondre un enregistrament per

W

hatsApp amb indicacions sobre com actuar en una jornada de vaga general. En aquest sentit, Carrasco va argumentar que va transmetre el missatge a un grup de persones en el marc d’una “conversa privada” i va subratllar que no s’hauria imaginat imaginat una reacció tan “desproporcionada”. “Se’m jutja per ser qui sóc i pensar el que penso”, va concloure.

Carrasco va ser arrestada per la Guàrdia Civil el 10 d’abril de fa dos anys acusada de terrorisme, rebel·lió i sedició. Després de passar per la presó i d’estar-se mesos confinada al seu municipi, Viladecans, ara se la jutja per incitació a cometre desordres públics, i la Fiscalia demana per a ella set mesos de presó. En l’operació en la qual va ser arrestada es buscava també Adrià Carrasco, un altre CDR que va aconseguir escapolir-se i que ara viu a Bèlgica.

tracking