SEGRE

Tres policies morts i un de ferit a França quan intervenien en un cas de violència masclista

Última hora

Última hora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres policies han resultat morts i un quart es troba ferit després d’una intervenció dels agents en un presumpte cas de violència masclista a la petita localitat francesa de Saint-Just, al centre del país. El succés va passar a l’esmentada localitat, un llogaret aïllat, sobre les 6.30 hora local (5.30 GMT), quan els agents van acudir a un domicili avisats per una trucada que alertava sobre que s’estava produint un acte de violència, segons mitjans locals.

Els gendarmes van trobar al domicili un home, que estava fora de si, i que va calar foc a la casa i va disparar contra els gendarmes que tractaven de rescatar una dona que s’havia refugiat a la teulada.

L’atacant va realitzar algunes ràfegues de trets, en la primera d’elles va matar un dels policies i després en va assassinar uns altres dos, mentre un quart va resultar ferit. L’operació està "encara en desenvolupament", segons mitjans gals que cita a la prefectura de Puy-de-Dôme, propera al lloc.

Segons una font propera a la investigació que cita la cadena BFM, "almenys 7 membres de la gendarmeria es troben al lloc".

tracking