SEGRE

Moren tres camioners atropellats quan auxiliaven un accident a l'A-6

Tres persones han mort aquest dilluns atropellades per un camió en l'enllaç de les autovies A-6 i A-62, a Tordesillas.

Tres persones han mort aquest dilluns atropellades per un camió en l'enllaç de les autovies A-6 i A-62, a Tordesillas.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els conductors de tres camions han mort aquest matí a l’A-6, a Tordesillas (Valladolid), després de ser atropellats per un quart camió quan intentaven apagar l’incendi que s’havia produït en un dels articulats, segons ha detallat el subdelegat del Govern a Valladolid, Emilio Álvarez.

El subdelegat, que s’ha desplaçat al lloc de l’accident, el quilòmetre 152,6, a la variant de Tordesillas, direcció Salamanca, ha explicat, en un àudio facilitat als mitjans, que els morts són els conductors dels tres camions.

Pel que sembla, a les set del matí un camió s’ha incendiat a l’esmentat lloc i uns altres dos han parat per ajudar-lo a extingir l’incendi, i en aquell moment un quart camió els ha atropellat causant la seua mort.

La Guàrdia Civil ha pres declaració al conductor del quart camió i ja s’ha procedit a retirar de la via els cossos dels tres camioners morts, ha detallat Álvarez.

El servei regional d’emergències 112 ha explicat que entorn de les 7.30 hores d’aquest matí han rebut diverses trucades alertant d’un accident en el quilòmetre 152 de l’esmentada autovia, amb tres camions implicats, un d’incendiat i diverses persones a terra que podien estar mortes.

tracking