SEGRE

Illa en el seu comiat del ministeri: "No em penedeixo de res del que he fet"

L'últim Consell de Ministres de Salvador Illa com a titular de Sanitat al Palau de la Moncloa.

L'últim Consell de Ministres de Salvador Illa com a titular de Sanitat al Palau de la Moncloa.Moncloa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de sanitat i candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat aquest dimarts que no es penedeix d’haver esperat fins ara, en plena tercera onada de la pandèmia del coronavirus, per deixar el seu càrrec en el Ministeri, en comptes d’haver dimitit abans.

"No em penedeixo de res del que he fet, deixo les meues responsabilitats en el moment en què ho he de fer, conforme al que vaig anunciar en el seu moment", ha declarat en roda de premsa al Palau de la Moncloa després de participar per última vegada en el Consell de Ministres.

Illa ha indicat que a partir d’ara es bolcarà "al 101%" en la seua candidatura per a les eleccions autonòmiques catalanes igual que fins aquest moment estava concentrat "al 101%" en les seues funcions com a ministre de sanitat.

A més, ha assenyalat que en el Ministeri de Sanitat, així com en els diferents governs autonòmics, es realitza un treball "col·lectiu" en la lluita contra el Covid-19, i s’ha mostrat convençut que, després de la seua dimissió, els professionals que treballen en aquest departament "continuen fent un treball magnífic".

"La tercera onada serà derrotada igual que vam derrotar la primera i la segona perquè tenim els instruments per a això", ha assegurat.

tracking