SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un home assassina la seua exdona amb set punyalades

A Torrejón de Ardoz, a l'edifici on ella treballava com a conserge || La parella tenia dos fills i no constaven denúncies

El presumpte assassí, detingut per la Policia Nacional.

El presumpte assassí, detingut per la Policia Nacional.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 46 anys va ser assassinada ahir presumptament a mans de la seua exparella sentimental, el qual va ser detingut per la policia, a la localitat madrilenya de Torrejón de Ardoz.

Els fets van ocórrer cap a les 10 del matí, quan un veí va alertar el 091 que s’havia trobat una dona ferida per arma blanca al replà d’un habitatge situat en el número 86 de l’avinguda Constitución de Torrejón de Ardoz. Els sanitaris del Summa 112 es van traslladar fins al lloc dels fets, però només van poder confirmar la mort de la dona, dessagnada a causa de les diverses ganivetades que li va produir el seu agressor.

La víctima, que va rebre fins a set apunyalades, treballava des de feia dos anys com a conserge del bloc d’habitatges on va ser assassinada. Allà mateix la Policia Nacional va detenir un home de quaranta-vuit anys, exparella de la dona, com a presumpte autor de l’agressió, i va ser traslladat als calabossos de la comissaria de Torrejón de Ardoz.

De moment es desconeix si el detingut tenia antecedents per maltractaments o alguna mesura d’allunyament sobre la seua exparella. La dona no havia informat ni denunciat cap episodi de maltractaments al Punt Municipal de Violència de Gènere i no hi havia cap expedient sobre ella, segons fonts locals.La víctima i el presumpte assassí estaven empadronats a Torrejón, en dos domicilis diferents encara que propers. Els dos estaven separats i tenien dos fills en comú, un de vint-i-un anys i un altre de 17.

En cas de confirmar-se com un cas de violència de gènere, ja serien 4 les assassinades enguany

En cas de confirmar-se com un nou cas mortal de violència de gènere, seria el tercer assassinat masclista registrat a Madrid enguany, després de la mort de dues dones a Majadahonda i Vallecas, i el quart a tot Espanya des de començaments d’any.

En aquest sentit, cal recordar que al llarg del 2020 45 dones van ser assassinades per les seues parelles o exparelles a Espanya, segons la delegació del Govern per a la Violència de Gènere, 1.074 des de l’1 de gener del 2003, quan es van començar a comptabilitzar oficialment.

tracking