SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

ACTUALITZACIÓ| Un infermer és degollat a Madrid per un company

El va matar en el dia del seu aniversari amb premeditació i planificació perqué creia que mantenia una relació sentimental amb la seua parella

Hospital Príncipe de Asturias d’Alcalá de Henares.

Hospital Príncipe de Asturias d’Alcalá de Henares.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un infermer de l’Hospital Príncipe de Asturias d’Alcalá de Henares va morir ahir dissabte després de ser degollat per un company que es trobava fora de servei, segons va confirmar un portaveu de la Prefectura Superior de Policia. En concret, el succés va ocórrer entorn de les 14.20 hores i l’home implicat és un conductor d’ambulància que va accedir a l’hospital amb una arma blanca i va agredir directament l’infermer.

El conductor d'ambulàncies que va assassinar amb acarnissament i planificació a un infermer de l'Hospital Príncep d'Astúries d'Alcalá de Henares el va fer perquè creia que mantenia una relació sentimental amb la seva parella, segons les primeres hipòtesis policials que ha conegut Europa Press.

La víctima és Sergio Luis G., espanyol de 41 anys, delegat sindical del Moviment Assembleari de Treballadors de la Sanitat (*MATS), que estava divorciat i tenia dos fills amb una altra treballadora de l'hospital. L'atacant creia que havia iniciat una relació amb una companya de torn, durant quatre anys la seva núvia. Altres fonts asseguren que ja havien tallat i pensaven que la culpa de la ruptura era l'infermer, alguna cosa que el primer "no podia suportar".

L'ara detingut és conductor d'ambulàncies de l'empresa Ferrovial que s'encarrega des de fa una dècada del trasllat de malalts a aquest hospital. Però ahir dissabte no treballava, estava de vacances o de baixa. No obstant això, sobre les 14.15 hores es va vestir amb el seu uniforme de treball en una sala de l'hospital i es va anar a la recerca de l'infermer, que va localitzar menjant a la sala de descans d'Urgència. Espero que estigués només per a treure un ganivet i degollar-li.

Li ho va clavar també en l'ull i li va esberlar els testicles, a més de produir-li altres ferides en l'abdomen, amb possible evisceració, una cosa compatible amb un comportament criminal provocat per profunds i reiterada gelosia. Això s'uneix al fet d'era el dia de l'aniversari de la víctima.

Minuts després dels fets, un altre sanitari va entrar en el lloc i es va trobar amb l'escena del crim. Va donar la veu d'alarma i fins al lloc van acudir dos policies nacionals que es trobaven en urgències custodiant a un detingut. El presumpte assassí va tractar d'atrinxerar-se en una altra sala del centre però va anar finalment detingut pels agents.

L'arrestat es diu Gonzalo, té 39 anys i no comptava amb antecedents ni problemes psiquiàtrics, segons han indicat a Europa Press fonts policials. Coneixia a Sergio i havia mantingut alguna topada per aquesta gelosia insuperable. Ara es troba en dependències policials i previsiblement avui no passarà a disposició judicial.

En declaracions a Europa Press, l'alcalde d'Alcalá de Henares ha mostrat la seva consternació per l'ocorregut i ha manat el condol a l'us familiars del mort i a tota la comunitat sanitària complutense. "Ha estat un succés horrible, incomprensible, tremend, que a més s'ha fet contra una persona coneguda a la ciutat, un sindicalista. És dramàtic que en un lloc de vida, que és un referent d'esperança per als veïns d'Alcalá, es converteixi en el lloc on s'ha produït un succés tan esborronador. Vull un missatge d'ànim a tots els professionals sanitaris", ha afegit.

tracking