SEGRE

SOCIETAT

Mediaset i Cuarzo Producciones eliminen la presència en el programa del temptador de 'La Isla de las Tentaciones' detingut per abús

Part dels protagonistes de ‘La isla’.

Part dels protagonistes de ‘La isla’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mediaset España i Cuarzo Producciones han decidit eliminar la presència en el programa de Carlos A., un dels participants de la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones', "fins que la investigació conclogui", després de la seua detenció per la seua presumpta implicació en un delicte d’abús sexual durant una festa.

En un comunicat conjunt, recollit per Europa Press, ambdues companyies han explicat que l’enregistrament del programa va acabar "fa mesos", encara que es troba actualment en emissió en Telecinco. A més, han afegit que els fets investigats "no tenen cap tipus de vinculació" amb l’espai.

"Manifestem la nostra condemna i tolerància zero davant de qualsevol tipus d’agressió sexual, situacions que lamentablement encara es produeixen en la nostra societat", han subratllat.

Agents de la Guàrdia Civil pertanyents a la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de Madrid han detingut tres persones a la província de Sevilla i Las Palmas de Gran Canària per la seua presumpta implicació el passat 13 de febrer en un delicte d’abús sexual durant una festa il·legal en un xalet de Colmenarejo, ha informat la Comandància de la Guàrdia Civil en un comunicat.

Un dels detinguts és Carlos A., un dels participants del programa 'La Isla de las Tentaciones' que emet Telecinco. Se li va detenir ahir a Las Palmas, on es trobava de viatge amb altres participants del programa, i passarà a disposició judicial a la capital de Gran Canària, han confirmat a Europa Press fonts jurídiques.

Tanmateix, les indagacions judicials arran de la denúncia de la víctima les porta un Jutjat de San Lorenzo d’El Escorial, partit judicial al qual correspon Colmenarejo.

Els fets van ocórrer en el municipi madrileny de Colmenarejo i es remunten a dissabte passat 13 de febrer, fets que van ser denunciats per una ciutadana estrangera a la quarter de la Guàrdia Civil de la localitat.

La denunciant va manifestar haver patit abusos sexuals per part de diversos individus sense el seu consentiment, sospitant a més que poguessin haver-la intoxicat amb algun tipus de substància per aconseguir el seu objectiu i que haurien minvat la seua capacitats cognitives i volitives.

Davant de la gravetat dels fets es va iniciar la corresponent investigació per a l’esclariment dels fets, recollint els agents nombroses manifestacions i testimonis de persones que es trobaven a l’interior de l’habitatge.

Gràcies a l’avanç de la investigació es va poder evidenciar la comissió del delicte denunciat, apuntant com a presumptes autors tres joves residents en Sevilla.

Dimarts passat els investigadors es van desplaçar fins dos municipis de la província de Sevilla i a Las Palmas de Gran Canària on es van practicar les detencions, una d’elles la de Carlos A.

Els detinguts són tres homes, espanyols, amb edats compreses entre els 34 i els 29 anys, i a qui per aquests fets se’ls imputa un delicte d’abús sexual.

tracking