SEGRE

Reus tindrà vols a les Canàries

L'Aeroport tornarà a tenir rutes nacionals després de deu anys

Els responsables de Binter amb el president i consellers del govern de les Canàries durant la presentació de les noves rutes

Reus tindrà vols a les CanàriesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Aeroport de Reus tindrà per aquest estiu vols a les Illes Canàries. El coordinador general de la companyia aèria Binter Canàries, Juan Ramseed, anunciava que aquest destí "presenta una sèrie de possibilitats molt interessants".

L'Aeroport de Reus recupera així, després de deu anys, els vols nacionals. A més en un moment en el qual les rutes han de ser retallades per les restriccions provocades per la pandèmia.

Binter ja ofereix la venda de bitllets des de l'aeroport, tots els dijous a partir de l'1 de juliol d'aquest any. Els diumenges hi haurà un altre vol des de Canàries a partir de les 16.00 hores.

Diferents institucions del territori, com per exemple la Cambra de Comerç, han participat per portar endavant el projecte de Binter i així recuperar aquestes rutes nacionals a Reus.

Les noves línies que connectaran les Illes Canàries amb el territori de Tarragona aportaran noves oportunitats per la zona, generant així una de les principals rutes del turisme a la Costa Daurada.

tracking