SEGRE

PARTITS ELECCIONS

Casado diu que Madrid decideix el 4-M entre “sanchisme o llibertat”

Calvo adverteix que un Govern del PP es plegaria a les ordres de Vox || Iglesias anima a votar perquè “el barri de Salamanca no decideixi el futur de la regió”

El líder del PP, Pablo Casado, i la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ahir, en un acte de partit.

El líder del PP, Pablo Casado, i la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ahir, en un acte de partit.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan queda ja menys d’un mes per a les eleccions autonòmiques a la Comunitat de Madrid, el líder del PP, Pablo Casado, va acompanyar ahir la presidenta regional i candidata dels populars el 4-M, Isabel Díaz Ayuso, aprofitant un acte de les joventuts de la formació. Casado va afirmar que, en aquests comicis, s’elegeix entre “sanchisme o llibertat”.

Ayuso, per la seua part, va acusar l’esquerra de “guerracivilista”. També va entrar ahir en campanya la vicepresidenta primera del Govern espanyol, Carmen Calvo, que va assegurar que el pla d’Ayuso és formar un Gabinet “vicari amb el qual pensi i decideixi Vox”.

Per la seua banda, Pablo Iglesias, número 1 de Podem, va animar a votar perquè “no permetrem que el barri de Salamanca decideixi una vegada més el futur dels madrilenys”. El candidat de Cs, Edmundo Bal, li va replicar que no s’ha de confrontar Vallecas o Salamanca, sinó defensar la “concòrdia” entre Vallecas i Salamanca.

Així, Casado va confiar que Ayuso obtingui una “majoria suficient” el 4-M que li permeti desplegar el seu projecte “sense condicions, sense haver de perdre gaire temps a negociar” el que ja està negociant amb els madrilenys. En aquest sentit, va alertar que els ciutadans han d’elegir entre “sanchisme o llibertat”.

Per la seua part, Ayuso, aprofitant que estava en un acte de les joventuts populars, va demanar el vot dels 110.000 joves que votaran per primera vegada a Madrid. Els va exhortar a no deixar-se “enganyar” pels partits d’esquerra i el seu discurs “guerracivilista”.

D’altra banda, la vicepresidenta Calvo va lamentar que “les dones que vivim a Madrid estiguem governades per una dona a qui li preocupa més el que pensa i com l’ajudarà Vox que el que pensem i necessitem les dones”. I és que, segons la mà dreta de Pedro Sánchez a Moncloa, si Ayuso necessita Vox per governar a Madrid, assentirà al que “pensi i decideixi” la formació ultradretana.

. Per la seua part, Iglesias es va reivindicar com el defensor de “la majoria” que necessita serveis públics i va animar a votar perquè “no decideixi una altra vegada el futur” el barri de Salamanca. Bal, tanmateix, va replicar que cal fomentar la “concòrdia” entre aquesta zona i Vallecas.

El líder del PP, Pablo Casado, i la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ahir, en un acte de partit.

El líder del PP, Pablo Casado, i la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ahir, en un acte de partit.EUROPA PRESS

tracking