SEGRE

TIROTEIG HOSPITAL

Un mort i una ferida greu en un tiroteig davant un hospital de París

Podria ser un cas de venjança

Un mort i una ferida greu en un tiroteig davant un hospital de París

Un mort i una ferida greu en un tiroteig davant un hospital de ParísEFE/EPA/YOAN VALAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha resultat mort i una dona ferida de gravetat davant un hospital a París pels trets efectuats per un individu que ha fugit, van informar aquest dilluns els mitjans francesos. Aquest succés, les motivacions del qual encara es desconeixen, es va produir davant l’hospital Henry Dunant, situat al districte XVI de la capital francesa.

La Fiscalia de París va obrir poc després una investigació per assassinat i temptativa d’assassinat i, segons va indicar a EFE, va encarregar les indagacions a la brigada criminal. Una coordinadora del sindicat policial DSPAP, Noura Berrahmouni, va afegir a la cadena BFM TV que tot va passar tan ràpid que se sospita que ha estat una venjança, una hipòtesi en línia amb el que també se sosté des de l’alcaldia del districte. Segons va declarar el regidor del districte, Francis Szpiner, així es desprèn dels testimonis recollits per la Policia Judicial.

L’Henry Dunant és un hospital geriàtric privat administrat per la Creu Roja i al seu interior s’ha instal·lat a més un centre de vacunació contra la covid-19.

El mort va rebre diversos trets al cap i la dona ferida treballava com a agent de seguretat en aquest establiment, segons BFM TV. Pel que sembla l’home que va morir era l’objectiu de l’atac i la dona hauria estat víctima d’una bala perduda.

El gerent d’un restaurant ubicat just davant va indicar en BFM TV que l’agressor, encaputxat, se'n va anar caminant "com si res" just després de disparar fins arribar a la motocicleta amb la qual va fugir, que estava aparcada a uns 500 metres i en la qual segons aquest mitjà l’esperava un conductor.

tracking