SEGRE

TRIBUNALS

L'acusat de matar, trossejar i menjar-se la seua mare diu que no recorda el crim

L'acusat durant la sessió del seu judici aquest dimarts a l'Audiència Provincial de Madrid. EFE/Fernando Alvarado

L'acusat de matar, trossejar i menjar-se la seua mare diu que no recorda el crim

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acusat de matar la seua mare al seu domicili de Madrid el 2019 ha afirmat davant del tribunal que el jutja que no recorda haver-li tret la vida, ni trossejar-la ni menjar els seus trossos, encara que així ho va dir després del seu arrest, i ha assegurat que escoltava veus per la seua malaltia mental i bevia, igual  que ho feia la seua mare.

La Secció Cinquena de l’Audiència Provincial de Madrid ha començat aquest dimarts, després de l’elecció dilluns del jurat popular, el judici a Alberto S.G., per al que la Fiscalia demana quinze anys i cinc mesos de presó com a presumpte autor dels delictes d’homicidi amb agreujant de parentiu i profanació de cadàver, i reclama que indemnitzi amb 90.000 euros al seu germà.

"No ho recordo" ha contestat l’acusat a la majoria de les preguntes de la fiscal, que li ha consultat si recorda si va escanyar a la seua mare, la va esquarterar i si s’havia menjat part de les restes, com va declarar davant dels agents espontàniament.

Sí ha relatat que ell i la seua mare solien discutir, en ocasions "per ximpleries", creu que perquè ell bevia i "fumava porros" i "ella era alcohòlica".

Ha reconegut que malgrat tenir una ordre d’allunyament sobre la seua mare solia anar a casa seua "perquè se sentia sol" i la dona ho permetia.

Alberto ha explicat que sent veus estranyes, que en algunes ocasions li preguntaven per la seua mare i li deien que l’anaven a matar, però que no va dir això ni a la Policia ni al jutge ni als psiquiatres perquè "tenia por" perquè l’amenaçaven.

I ha relatat que actualment pren diferents medicaments per al seu problema mental. Està previst que aquest dimarts declarin també dos agents de Policia que van participar en la investigació.

L'acusat assegut al costat de la seua advocada i a la fiscal durant la sessió del seu judici aquest dimarts a l'Audiència Provincial de Madrid. EFE/Fernando Alvarado

L'acusat de matar, trossejar i menjar-se la seua mare diu que no recorda el crim

Vista general de la sessió del judici. EFE/Fernando Alvarado

L'acusat de matar, trossejar i menjar-se la seua mare diu que no recorda el crim

tracking