SEGRE

SUCCÉS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Una dona de 36 anys mor assassinada en mans de la seua exparella a Lleó

Havien trencat feia poc i no tenien fills

L’assassinat va tenir lloc en un habitatge d’aquest edifici.

L’assassinat va tenir lloc en un habitatge d’aquest edifici.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 36 anys va ser ahir assassinada presumptament per la seua exparella, un home de 28 que ja ha estat detingut, a la localitat lleonesa de Mansilla de las Mulas.

Els fets van tenir lloc de matinada, quan l’agressor, segons diversos testimonis, hauria accedit al bloc de pisos on habitava la víctima trencant la porta d’entrada i forçant la del domicili. Allà, després d’una forta discussió, l’home hauria colpejat la dona al cap amb un objecte contundent, cosa que li va causar la mort. Després del succés, va abandonar l’habitatge i va confessar als veïns que van sortir al replà alertats pels crits que l’havia matat. Un d’aquests testimonis va ser el que va donar avís a la Guàrdia Civil, que va acudir ràpidament a la direcció i va procedir a l’arrest de l’individu.

Demanen 10 anys de presó per a un home que va intentar matar la parella, que va fugir saltant al buit

La parella, que havia trencat recentment la relació, no estava casada ni tenien fills en comú. Els veïns van assegurar que era freqüent que la parella mantingués fortes discussions, encara que pel que sembla l’home havia marxat de casa feia unes setmanes, després de la ruptura.

Contra el detingut no constaven denúncies prèvies per violència de gènere. Aquest és el setè cas de violència masclista que es registra a Espanya en el que va de 2021 i el número 1.085 des que el 2003 se’n va iniciar el registre.

D’altra banda, ahir es va iniciar el judici contra un home acusat d’intentar matar la seua parella, que va saltar per la finestra per fugir de les suposades pallisses i insults del processat i va quedar paraplègica. La Fiscalia demana inicialment que se’l condemni a deu anys de presó per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i que indemnitzi la víctima amb gairebé 500.000 euros.

Els fets van tenir lloc el novembre del 2018 a Màlaga.

tracking