SEGRE

Ayuso diu que les comunitats critiquen la flexibilitat de les restriccions per enveja

La presidenta madrilenya i candidata popular a la reelecció, Isabel Díaz Ayuso

Ayuso diu que les comunitats critiquen la flexibilitat de les restriccions per envejaEFE/Chema Moya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta madrilenya i candidata del PP a la reelecció. Isabel Díaz Ayuso, ha dit aquest divendres que les comunitats autònomes que critiquen les restriccions que s’han adoptat a la regió durant la pandèmia ho fan "una mica per enveja" i "falta de vista política".

En una entrevista amb Antena 3, Ayuso ha afirmat que Madrid registra en aquests moments "un descens continuat del virus i de l’atur" i la regió "actualment està estirant la resta del país" i són d’altres "els que no fan els deures", com en l’aeroport de Barajas per controlar el cep indi.

En aquesta línia, ha afirmat que un de cada cinc llocs de treball s’han creat a Madrid i 50.000 persones "han deixat l’atur enrere", segons les dades de l’Enquesta de Població Activa (EPA) referides al primer trimestre de l’any.

I ha assegurat que molts empresaris amb negocis en diferents llocs d’Espanya no han acabat d’arruïnar-se perquè el que amb el que han recaptat a Madrid han pogut seguir endavant.

Ayuso ha subratllat que Madrid ha lluitat per l’ocupació|ús però "molt per sobre d’això per la vida", i ha afegit que els seus adversaris polítics no han deixat de criticar "tot" el que ha fet.

D’altra banda, ha denunciat les "trampes" i "l’ús intolerable del poder" que el Govern està fent amb les enquestes del CIS que, ha dit, "fan els polítics".

Ayuso ha recordat que no es poden fer ja sondejos en aquests moments a uns dies de les eleccions i "ho fan amb diners dels espanyols", motiu pel qual el PP ho ha denunciat davant de la Junta Electoral.

"Per què els murcians, gallecs han d’estar pagant la campanya de Madrid?", ha assenyalat la mandatària, i ha acusat el Govern d’"intentant utilitzar tot mitjans públics per intentar perpetuar-se en el poder".

I ha considerat que el seu projecte ha "transcendit les sigles" i "moltíssimes persones d’esquerres que abans no havien votat al PP" ho faran en aquestes eleccions.

tracking