SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ SEXUAL

Un home intenta violar un nen al carrer a Girona

Un veí va socórrer el menor i l'agressor va aconseguir escapar-se || Detingut per abusar d'una adolescent a Logronyo

Façana de l'Ajuntament de Girona.

L'Ajuntament de Girona donarà un permís a les treballadores que es trobin malament durant la menstruacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra busquen un home que va atacar un nen de 10 anys quan es dirigia a l’escola i va intentar agredir-lo sexualment al mig del carrer a la localitat gironina de l’Escala.

Els fets van ocórrer a primera hora de la tarda de dimarts. Segons van informar fonts de la investigació, el menor es dirigia al col·legi muntat amb bicicleta quan l’agressor es va abalançar sobre ell tirant-lo a terra i se li va posar a sobre. Una vegada va tenir el nen immobilitzat, l’home va tractar d’abaixar-li els pantalons amb la intenció de violar-lo, cosa que finalment no va aconseguir, ja que un veí que passava per la zona va acudir en ajuda de la víctima i va provocar que l’home sortís corrents del lloc.

Arrestats cinc individus per retenir un jove, violar-lo i gravar-ho en vídeo

El petit va patir ferides, sobretot a la cara, i va ser evacuat a l’hospital de Figueres, on també el va examinar un forense seguint el protocol per agressió sexual. Va rebre l’alta la mateixa tarda. La policia catalana, que va prendre declaració al testimoni que va ajudar el menor, ha obert una investigació per provar de localitzar i detenir l’agressor.

D’altra banda, la Policia Local de Logronyo va detenir un individu per presumptament haver abusat d’una menor d’edat a l’esmentada localitat. Els fets van ocórrer durant el matí de dimarts, quan la Policia va rebre un avís d’un testimoni que havia presenciat com un home atacava una jove mentre la subjectava contra la seua voluntat amb ànim sexual. Els crits de la menor van alertar el testimoni, la qual cosa va fer que immediatament l’agressor abandonés corrent el lloc. Gràcies a la descripció que els va facilitar la víctima, els agents van poder localitzar l’home poc després.

A Madrid, la Policia Nacional va detenir cinc individus, d’entre 21 i 43 anys i nacionalitat búlgara, per retenir presumptament i agredir sexualment un jove, amic d’un d’ells, que van ficar al maleter d’un cotxe i van traslladar a Molina de Segura. Per humiliar el jove van realitzar vídeos durant la violació, que van ser enviats als seus coneguts. Pel que sembla tot es va iniciar quan la víctima, segons va explicar, va marxar a Alacant amb la nòvia d’un dels agressors per conviure junts. No obstant, la noia va denunciar que se la va emportar contra la seua voluntat.

tracking