SEGRE

Successos

La Policia creu que la mort de la parella de turistes a Eivissa és un cas de violència de gènere

La Policia Nacional d’Eivissa creu que la mort d’una parella de turistes sigui un cas de violència de gènere.

Policia investigarà si un metge alemany expedeix certificats PCR falsos turistes a Mallorca

Policia investigarà si un metge alemany expedeix certificats PCR falsos turistes a Mallorca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional d’Eivissa creu que la mort d’una parella de turistes a Eivissa podria ser un cas de violència de gènere.

Aquest dijous de matinada, sobre les 04.30 hores, dos persones s’han precipitat des del quart pis d’un hotel de Platja d’en Bossa.

Els sanitaris desplaçats al lloc del succés només han pogut certificar la mort dels dos turistes i han iniciat el protocol d’intervenció judicial.

Segons ha explicat la Policia Nacional, en un primer moment s’han estudiat diverses hipòtesis, mentre es continua amb la investigació.

La dona de 21 anys tenia doble nacionalitat, italiana i espanyola, i ha mort després de caure des d’un quart pis des de l’habitació on estava allotjada al costat de la seua parella, un home d’origen marroquí de 26 anys que hauria saltat al buit instants després.

Els agents estan realitzant gestions i prenent declaracions testificals per al total esclariment dels fets.

L’Ajuntament d’Eivissa, per la seua part, ha explicat que aquest dijous de matinada han rebut la trucada del 091 sol·licitant assistència a causa que dos persones havien caigut des del quart pis d’un hotel de Platja d’en Bossa.

tracking