SEGRE

ESNOTICIA

El Regne Unit manté Espanya fora de la seua “llista verda” de països per viatjar

Viatgers a l’aeroport canari de Fuerteventura.

Viatgers a l’aeroport canari de Fuerteventura.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern del Regne Unit ha decidit mantenir tot Espanya com a país taronja dins del seu semàfor epidemiològic, la qual cosa implica que continuarà desaconsellant els viatges no essencials a territori espanyol, amb la temporada turística estival ja iniciada, i obligarà a guardar deu dies de quarantena a tot aquell que torni d’aquesta destinació.

Malgrat que l’Executiu britànic havia plantejat la possibilitat de tenir en compte les especificitats de les illes Balears i les Canàries en la seua revisió, suggerint que aquests arxipèlags podrien passar a verd a partir de la setmana que ve, finalment tot Espanya segueix invariable.

Portugal, l’únic país de la Unió Europea que estava fins ara en la “llista verda” del Regne Unit, passa a partir d’ara a taronja, juntament amb Espanya, França, Grècia i altres destinacions europees que el Govern britànic recomana no visitar tret de per motius essencials. En la categoria de destinacions segures tan sols es mantenen dotze territoris, inclosos Austràlia, Gibraltar, les Malvines, Nova Zelanda, Israel, Islàndia, les illes Fèroe i Singapur.

Malgrat aquesta clatellada per al turisme, sobretot a les Balears i les Canàries, els arxipèlags esperen que de cara als mesos de juliol i agost el país reconsideri la seua postura i els consideri una destinació segura. Ara per ara apostaran pel turisme espanyol.

tracking