SEGRE

EUA DIPLOMÀCIA

Joe Biden obre la gira europea amb amenaces contra Rússia

Joe Biden i la seua esposa van arribar ahir al Regne Unit.

Joe Biden i la seua esposa van arribar ahir al Regne Unit.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president dels Estats Units, Joe Biden, va llançar ahir una advertència al seu homòleg rus, Vladímir Putin, en vigílies de reunir-se la setmana que ve, assegurant-li que Washington “respondrà de manera sòlida” quan el Govern de Moscou “s’involucri en activitats nocives”.

Les paraules de Biden van tenir lloc a l’arribar a la base aèria de Mildenhall, al sud-est del Regne Unit, en la que és la seua primera escala d’una gira que el portarà els propers dies per Europa, incloent-hi una última parada a Ginebra, Suïssa, el dimecres 16, on es veurà les cares amb Putin.

“No busquem un conflicte amb Rússia; volem una relació estable i predictible, però els EUA respondran de manera sòlida i significativa quan el Govern rus s’involucri en activitats nocives”, va dir entre plausos i crits de joia de les tropes nord-americanes que hi eren desplegades. “Ja ho hem demostrat. Informarem que hi ha conseqüències per violar la sobirania de la democràcia als Estats Units, Europa i altres llocs”, va reblar Biden.

tracking