SEGRE

PANORAMA

Va asfixiar la filla de 4 anys amb una bossa per venjar-se de l'exmarit

Després de drogar-la a Sant Joan Despí, un assassinat que va planejar durant mesos

Operatiu dels Mossos a les portes de l’edifici on va ocórrer el crim el passat 31 de maig.

Operatiu dels Mossos a les portes de l’edifici on va ocórrer el crim el passat 31 de maig.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La mare que va matar la seua filla de 4 anys el passat 31 de maig a la localitat barcelonina de Sant Joan Despí va confessar ahir davant del jutge que havia planejat l’assassinat de la petita amb dos o tres mesos d’antelació amb la intenció de fer mal al pare de la nena, del qual feia temps que estava separada.

La dona, per a la qual el magistrat del Jutjat d’Instrucció 7 de Sant Feliu de Llobregat va decretar presó provisional comunicada i sense fiança, va explicar que havia acabat amb la vida de la menor asfixiant-la amb una bossa de plàstic el mateix dia que va ser trobada morta i que la nit anterior al crim l’havia drogat amb pastilles tranquil·litzants que va sostreure de la clínica en la qual treballava. Després de matar la petita, va trucar a l’escola d’aquesta per dir que estava malalta i també al seu centre de treball amb el mateix argument.

Durant la declaració, que es va realitzar per videoconferència des de l’hospital, on va ser ingressada després de suposadament intentar suïcidar-se amb pastilles, també va indicar que fins i tot va trucar a un pàrquing que usava per dir que no el volia renovar. La hipòtesi inicial era que la dona havia matat la nena amb una sobredosi de pastilles per més tard intentar treure’s la vida amb el mateix mètode.

La violència masclista deixa 39 nens morts en 8 anys

La violència de gènere exercida contra els nens ha deixat a Espanya des del 2013, any en què es va iniciar el registre oficial, un total de 39 víctimes mortals, segons els casos confirmats pel Govern. Des de començament d’any, s’han quantificat oficialment dos assassinats d’aquesta índole, el d’un petit de set anys a qui va matar la parella de la seua mare a Mallorca al maig, i el d’una nena d’onze morta a mans del seu pare a Madrid al març. Encara no s’han inclòs a la llista Anna i Olivia, les nenes de Tenerife.

tracking