SEGRE

SUCCESSOS FEMINICIDI

Troben morta una jove desapareguda a València

El presumpte assassí, ja detingut, confessa que la va matar i la va tirar a un pou || L'home la va estar assetjant per tenir relacions

L’arrestat té antecedents per violència de gènere.

L’arrestat té antecedents per violència de gènere.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Civil va localitzar ahir el cos sense vida de Wafaa Sebbah, una jove de 21 anys que van desaparèixer el novembre del 2019 a la localitat valenciana de Carcaixent, a l’interior d’un pou situat en una finca que havia estat propietat de la família de David S.O., l’home arrestat aquest dimecres per la seua implicació en el cas. El cadàver de la noia es va trobar després que el presumpte autor del crim confessés als investigadors el seu parador.

A primera hora del matí, la Guàrdia Civil va iniciar l’escorcoll d’una finca rústica de Carcaixent amb georadar i bussejadors, però el van suspendre sobre mig matí, quan el detingut va confessar que va ser ell el que va matar Wafaa el mateix dia de la seua desaparició i que va llançar el cos al pou d’un terreny proper al qual estaven buscant. Aquest, situat a la Pobla Llarga, havia pertangut al seu avi, encara que ja l’havia venut. Allà es va trobar el cos de la dona.

El presumpte assassí de la jove és amic de l’autor confés de la mort de la desapareguda Marta Calvo

El presumpte assassí, de 30 anys, hauria estat assetjant la jove els dies previs a la desaparició perquè aquesta mantingués relacions sexuals amb ell, una cosa que ella hauria rebutjat reiteradament. David compta amb nombrosos antecedents per violència masclista i altres delictes.

La mare de la víctima va ser la que va interposar la denúncia el dia 29 de novembre del 2019 al no tenir notícies seues.

Després de la desaparició de Wafaa, el seu cas es va relacionar amb el de Marta Calvo, una jove desapareguda el mateix mes en una població propera, presumptament assassinada i esquarterada per Jorge Ignacio P.J, que era sospitós de l’assassinat de dos dones més i de l’atac a set. Finalment els investigadors van descartar la relació. Tanmateix, segons diverses amigues de Wafaa citades pel diari Levante-EMV, tots dos homes eren “companys de festes”.

Internat un menor de 16 anys per violar la seua mare a les Canàries Un jutjat de menors de Las Palmas de Gran Canaria va ordenar ahir l’internament terapèutic en règim tancat d’un menor de 16 anys per presumptament haver agredit sexualment la seua pròpia mare en aquesta localitat. La dona va ser la que va denunciar a la Policia Nacional que el seu fill l’havia violat. Pel que sembla, i segons la denunciant, la va penetrar vaginalment, encara que quan el jove va comparèixer dimecres davant de la magistrada, va afirmar que no recordava absolutament res del que havia passat a l’estar, presumptament, sota els efectes d’alguna substància estupefaent.

tracking