SEGRE

ALEMANYA SUCCESSOS

Tres morts en un atac amb ganivet a Alemanya

El presumpte atacant seria un somali de 24 anys, detingut per la Policia || Alguns vianants es van enfrontar al jove

Membres dels serveis d’emergència al lloc de l’apunyalament al centre de Würzburg.

Membres dels serveis d’emergència al lloc de l’apunyalament al centre de Würzburg.EFE/EPA/NEWS5/ BAUERNFEIND

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys tres persones van morir ahir i algunes van resultar ferides de gravetat al ser apunyalades per un home de forma aleatòria al centre de Würzburg (sud d’Alemanya), van informar les autoritats locals.

El succés es va produir cap a les 17.20 hores, quan un home en solitari i amb un ganivet de grans dimensions va començar a atacar la gent pel carrer, va indicar en declaracions als mitjans el responsable d’Interior de Baviera, Joachim Herrmann. Va agregar que l’atacant hauria cridat, segons un testimoni, “Al·lahu-àkbar” (Al·là és gran).

Pel que sembla, el presumpte autor portava a penes uns dies en tractament psiquiàtric i havia comès diversos delictes en el passat, cap que apuntés a una motivació islamista, segons la policia. El diari Bild va apuntar que es tracta d’un home de 24 anys de nacionalitat somali. Segons testimonis a les xarxes socials, alguns ciutadans es van enfrontar a l’atacant per impedir que agredís més gent abans que hi arribés la policia.

Alguns vídeos mostren el presumpte atacant descalç i amb un llarg ganivet i com algunes persones proven d’aturar-lo llançant-li cadires i altres objectes.

tracking