SEGRE

AGRESSIÓ

Presó per als tres homes majors d'edat detinguts pel crim de Samuel i llibertat per a la noia

Centenars de persones es manifesten a Barcelona per condemnar l'assassinat de Samuel a la Corunya.

Detinguts tres joves d'entre 20 i 25 anys per la seua relació amb la mort de Samuel a A Coruña

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutgessa del Jutjat d’Instrucció número 1 de la Corunya ha decidit enviar a presó els tres homes majors d’edat detinguts per la seua implicació en el crim de Samuel, el jove corunyès de 24 anys que dissabte passat va morir després de rebre una pallissa, tal com havia sol·licitat la Fiscalia.

Els tres acusats, corunyesos d’entre 20 i 25 anys, van passar el matí d’aquest divendres a disposició judicial, juntament amb la quarta detinguda, una noia, també de la Corunya i de la mateixa franja d’edat, que queda en llibertat, amb l’obligació de compareixences al jutjat. La Fiscalia no havia sol·licitat per a ella l’ingrés a la presó.

Després d’escoltar el testimoni de tots --cap dels investigats no es va acollir al seu dret a no declarar--, la magistrada indica en la interlocutòria que els quatre arrestats són sospitosos d’haver comès un delicte d’homicidi o d’assassinat, pendent de definir al llarg de la instrucció.

A més d’aquests quatre joves, dos menors van ser arrestats en el matí d’aquest divendres per la Policia Nacional --un d’ells amb antecedents penals--, per la qual cosa fins el moment hi ha sis detinguts per la seua implicació en la mort del jove Samuel.

tracking