SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

El jove Samuel va morir després de ser apallissat durant 6 minuts fatals

Les proves de l'ADN impliquen directament dos dels sis detinguts pel crim

Flors col·locades al lloc on va ser assassinat Samuel Luiz a la Corunya.

Flors col·locades al lloc on va ser assassinat Samuel Luiz a la Corunya.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove Samuel Luiz va morir al rebre “multitud de cops” al cap durant “sis minuts fatals”. Així ho manifesten els investigadors després d’un mes d’indagacions entorn de la mort violenta d’aquest jove. El jutjat d’instrucció número 8 de la Corunya va retirar ahir el secret de sumari, revelant que les proves de l’ADN impliquen “directament” en la fatal agressió dos dels sis detinguts pel crim. Encara s’investiga si es tracta d’un crim d’odi.

L’autòpsia del cadàver del jove, que va perdre al vida avui fa un mes, i els informes de la Policia Judicial indiquen que la causa de la mort va ser segurament un cop clavat amb un objecte contundent, possiblement metàl·lic.

L’agressió, assenyalen, es va prolongar durant sis minuts “fatals”. Els atacants van colpejar la víctima en “multitud” d’ocasions al cap fins a acabar amb la seua vida. A més, restes de l’ADN impliquen “directament” en el crim els dos principals autors dels fets, que van ser els primers a ser arrestats.

Unes altres quatre persones van ser també detingudes per l’agressió i el comissari en cap de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de la Prefectura Superior de Galícia, Pedro Agudo, no va descartar ahir més detencions.

La violència masclista va acabar amb nou vides al juny El juny ha estat el pitjor mes des del 2012 quant a crims masclistes a Espanya. Segons les estadístiques recentment publicades per la delegació del Govern central contra la Violència de Gènere, es van produir al juny un total de 9 assassinats masclistes, una xifra només superada pels 10 que es van registrar el juny del 2012. Contrasta, a més, amb el balanç del juny de l’any passat, quan només es va comptabilitzar un assassinat masclista.

tracking