SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Mata el seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona i fuig

L'home va enviar un missatge poc abans de l'assassinat a la mare del petit dient: “Te'n penediràs” || Els Mossos d'Esquadra l'estan buscant per tot Catalunya

Els Mossos han difós la foto i les dades del sospitós.

Els Mossos han difós la foto i les dades del sospitós.ALBERT CADANET/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra busquen intensament el pare del nen de dos anys trobat mort dimarts a la nit en un hotel de Barcelona amb un ampli dispositiu desplegat a tot Catalunya, després que les càmeres de seguretat de l’establiment captessin la seua presumpta fugida del lloc i el posen com el principal sospitós del crim. Es tracta de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, té 44 anys, mesura 1,78 centímetres d’altura, porta el cabell rapat, la barba retallada, té complexió atlètica i els ulls marrons.

A mitja tarda d’ahir, la policia catalana va fer una crida a la col·laboració ciutadana a través de les xarxes socials, en què va facilitar la descripció de l’home i va adjuntar una fotografia del presumpte autor d’aquest homicidi.

Les càmeres de seguretat mostren la fugida precipitada del pare de l’hotel

El succés es va produir sobre les 22.30 de dimarts, quan agents de la Guàrdia Urbana van trobar el petit en una habitació de l’hotel Concordia, situat a l’avinguda Paral·lel de Barcelona, inconscient i amb la cara moradenca, sense que els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van intentar reanimar-lo poguessin salvar-li la vida.Va ser la mateixa mare la que va alertar la policia després de rebre missatges amenaçadors del pare del nen, de qui estava en procés de separació, amb un “te’n penediràs”. Si arriben a confirmar-se aquestes informacions i la incriminació del pare en els fets, es tractaria d’un cas de violència vicària, aquell tipus en què l’home busca fer mal a la dona a través dels fills.

El dispositiu policial per localitzar el presumpte homicida fugit, dissenyat al principi només per a la ciutat de Barcelona, es va ampliar poc després a tot Catalunya, i hi participen Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de la capital catalana i policies locals.

L’ajuntament de Barcelona va guardar ahir a la tarda un minut de silenci per aquest crim. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va demanar “que no es normalitzi cap d’aquests crims” i la col·laboració ciutadana per trobar el pare del nen i presumpte autor de l’homicidi.

Els Mossos han difós la foto i les dades del sospitós.

Els Mossos han difós la foto i les dades del sospitós.ALBERT CADANET/ACN

tracking