SEGRE

Govern i comuns segellen definitivament l'acord per aprovar els pressupostos

El pacte inclou la reducció de l’IRPF a les rendes més baixes i un impost sobre aliments ultraprocessats

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, caminant amb la líder d'En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, un cop tancat l'acord de pressupostos.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, caminant amb la líder d'En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, un cop tancat l'acord de pressupostos.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern i els comuns han segellat aquest dijous l’acord definitiu per aprovar els Pressupostos de la Generalitat de 2022, han informat en un comunicat. Després de la reunió que aquest mateix dijous han fet el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, han presentat el pacte que permetrà aprovar els comptes la setmana que ve.

L’acord inclou la reducció de l’IRPF a les rendes més baixes, una paga extra al personal de neteja dels centres sanitaris, un impost sobre habitatges buits a persones físiques que tinguin més de 15 pisos en aquesta situació durant més de dos anys i un altre sobre aliments ultraprocessats; 50 milions per al dentista públic i 80 per a salut mental, i s’arribarà als 1.000 milions d’euros en polítiques d’habitatge, entre altres qüestions.

tracking