SEGRE

Detenen dos homes per sis robatoris a l'interior de camions estacionats a la C-25 a l'Anoia i conduir de forma temerària

Un cotxe de Mossos d'Esquadra

Un cotxe de Mossos d'EsquadraSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir ahir dos homes, de 40 i 45 anys, veïns del Barcelonès i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de sis robatoris amb força, cinc d'ells en grau de temptativa, conducció temerària i resistència i desobediència greu als agents de l'autoritat.

Prop de la 1 de la matinada d’ahir es va rebre l'alerta d'un camioner que havia enxampat dos homes robant la càrrega del seu camió, estacionat a l'àrea de servei de la C-25, al terme municipal de Sant Pere de Sallavinera. En veure's sorpresos, van fugir ràpidament del lloc amb un turisme de color gris.

Aquest punt, tot i pertànyer a l'Anoia, es troba a cavall de la Segarra i el Bages. Per aquest motiu, la Sala de Coordinació també va activar patrulles de la Segarra, que eren les més properes. En arribar al lloc van constatar els fets i que hi havia més camions que presentaven la lona tallada o els precintes de les portes tallats o forçats.

Una patrulla va iniciar la recerca i, en accedir a l'aparcament de l'àrea de servei en l'altre sentit de la marxa, van localitzar un vehicle ocupat per dues persones que coincidien plenament amb el descrit pel camioner. El conductor del vehicle va fer cas omís a les indicacions policials i van fugir del lloc a alta velocitat accedint a l'autovia en direcció Manresa.

Patrulles de la Segarra i l’Anoia van iniciar el seguiment mentre es coordinaven amb patrulles del Bages. El vehicle va circular de manera temerària a alta velocitat fins que es va topar amb un tall de via a l'altura del pk.131, a Sant Joan de Vilatorrada, establert per patrulles del Bages. Tot i que van intentar fugir corrents van poder ser detinguts.

A l'interior del turisme van trobar caixes amb roba esportiva que havien sostret d'un dels camions. A més, a l'àrea de servei, van localitzar cinc camions més amb lones tallades o portes forçades però que no van arribar a robar res de l'interior. Al conductor també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sense permís al haver perdut tots els punts. Els detinguts, amb nombrosos antecedents per fets similars, van passar ahir davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

tracking