SEGRE

Successos

Detingut l'home acusat d'assassinar la seua parella a Elx després d'atrinxerar-se en un habitatge

La Policia Nacional ha detingut aquest jutges a l’home que es trobava estava en crida i cerca per assassinar presumptament la seua parella a la localitat alacantina d’Elx, segons han informat el mateix cos en xarxes socials.

Barrio de Los Palmerales de Elche dónde el pasado día 25 una mujer paraguaya fue hallada muerta de un disparo en un crimen de violencia machista. EFE/Morell

Barrio de Los Palmerales de Elche dónde el pasado día 25 una mujer paraguaya fue hallada muerta de un disparo en un crimen de violencia machista. EFE/MorellEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional ha detingut aquest jutges a l’home que es trobava estava en crida i cerca per assassinar presumptament la seua parella a la localitat alacantina d’Elx, segons han informat el mateix cos en xarxes socials.

L’arrestat s’havia atrinxerat aquesta matinada en un habitatge amb ostatges al seu interior després del setge desplegat per les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat després de ser localitzat.

Segons ha indicat diversos mitjans, portava una arma de foc i va arribar a realitzar diversos trets contra els agents que formava part del dispositiu desplegat per localitzar-lo, sense causar ferits.

El cadàver de la jove, de 25 anys i natural del Paraguai, va ser trobat el passat dia 25 de desembre. El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional d’Elx va obrir una investigació i estava buscant a la parella de la víctima, ja que la seua primera hipòtesi és que es tractava d’un cas de violència de gènere.

La dona tenia un fill de 10 anys i una nena de 3 i la seua mort suposa la número 43 des de començament d’any per motius de violència de gènere.

D’altra banda, les diligències d’investigació les va assumir al jutjat d’instrucció de guàrdia d’Elx el dia dels fets, el número 5.

tracking