SEGRE

Exmembres de Ciutadans que van buidar la formació taronja omplen ara les llistes de l'Espanya Buidada a Valladolid

Albert Rivera e Inés Arrimadas, en una imagen de archivo

Imatge d'arxiuEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Espanya Buidada presentarà finalment candidatures a cinc de les nou províncies de Castella i Lleó per a les eleccions autonòmiques del pròxim 13 de febrer. A Valladolid, la llista d’aquest projecte la coparan, segons va informar eldiario.es, candidats que ja havien format part en anteriors eleccions de les candidatures de Ciutadans.

De fet, dels divuit que forma la llista, catorze provenen de la formació taronja i un va ser regidor del PP. Entre els candidats de l’Espanya Buidada a Valladolid hi ha exregidors de Ciutadans, aspirants a l’alcaldia en diversos municipis i fins i tot una exalcaldessa investigada per irregularitats. La número 1 de la candidatura de l’Espanya Buidada per Valladolid, Cristina Blanco, va ser edil de Ciutadans a Medina del Campo i continua sent regidora a l’ajuntament val·lisoletà, encara que no adscrita.

La plataforma Espanya Buidada va nàixer de la il·lusió dels ciutadans de les zones més despoblades d’Estat per portar a les Corts reivindicacions desateses durant dècades pel Govern central.

tracking