SEGRE

Teresa Cunillera deixa el càrrec de delegada del govern espanyol a Catalunya

La dirigent socialista assegura per carta a Sánchez que "ha complert els objectius" que es va marcar quan va ser nomenada

Teresa Cunillera.

Teresa Cunillera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha comunicat al president Pedro Sánchez la seua voluntat de deixar el càrrec, segons un comunicat remès des de la Delegació del Govern a Catalunya. En una carta enviada al Cap de l’Executiu, creu que la situació a Catalunya ha millorat considerablement des que va prendre possessió del càrrec el juny del 2018 i que el Govern d’España está complint els seus compromisos amb la ciudadanía. “He intentat complir l’encàrrec rebut, per la qual cosa ha arribat el moment de deixar el meu lloc.”

Cunillera assegura que ha intentat al llarg d’aquests anys “estar a l’altura de l’encàrrec, amb tot el meu esforç i dedicació. Espero no haver defraudat aquesta confiança” i afegeix que “estigui on estigui, sempre estaré al teu costat, intentant ajudar i acompanyar en la mesura de les meues possibilitats”. Per a Cunillera, “ha estat un orgull, que ningú em podrá treure, haver compartit tants moments importants per al nostre projecte socialista i l’haver estat la seua delegada a Catalunya”.

Maria Eugènia Gay substituirà Cunillera com a delegada del govern espanyol. Ho ha avançat La Vanguardia i ho ha confirmat l'ACN. Gay era fins ara degana del Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB). Va ser reelegida a mitjans de juny per segon mandat consecutiu. 

tracking