SEGRE

SOCIETAT

"Johnny vs. Amber", el documental que explica un dels judicis més mediàtics de la història

"Johnny vs. Amber", el documental que explica un dels judicis més mediàtics de la històriaAmber

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DKiss estrena aquest diumenge "Johnny vs. Amber", un documental dividit en dues parts, cada unes de les quals compta la versió per separat de Johnny Deep i Amber Heard.

El documental se centra en els testimonis que els actors van aportar en el judici per difamació que va enfrontar al mateix Depp i el diari The Sun al Regne Unit.

Dividit en dues parts, el documental -que s’estrena en horari de màxima audiència, a les 22:00 hores- compta en la primera d’elles la història sota la perspectiva de l’actor, i la segona sota la de la seua exdona.

Depp i Heard es van conèixer el 2009, en el rodatge de "Los diarios del ron". Després de començar un romanç, es van casar el 2015 però 15 mesos després Heard demana el divorci i acusa Depp d’abús domèstic.

Ell desmenteix l’acusació i, després d’un acord que sembla la solució definitiva, comencen els veritables problemes judicials: les denúncies i demandes se succeeixen per part dels dos, i l’escàndol fa que Disney prescindeixi de Johnny Depp per a la seua saga "Pirates del Carib".

La tensió mediàtica arriba al seu punt àlgid quan l’abril de 2018 el tabloide anglès The Sun va publicar un article on es qualificava obertament a Depp de maltractador.

El documental compta amb entrevistes detallades i exclusives amb els advocats defensors d’ambdós, periodistes presents durant tot el procés, amics i representants artístics que reexaminen el cas i ofereixen una anàlisi en primera persona de l’ocorregut.

A més, analitza les evidències utilitzades al llarg dels procediments judicials, que inclouen vídeos i fotografies casolanes, i missatges i enregistraments d’àudio realitzats pels mateixos actors.

Al documental es desvetlla, segons un dels protagonistes del documental, que Heard gravava "moments privats de la parella", material que va ser utilitzat com a prova principal en el judici.

tracking