SEGRE

Nova agressió homòfoba: li parteixen el llavi a un jove

Imatge del llavi partit del Víctor

Nova agressió homòfoba: li parteixen el llavi a un joveInstagram Víctor @novo_victor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova agressió homòfoba a Catalunya, concretament a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), en ple mes de l'Orgull. La víctima ha denunciat públicament l'agressió que va patir en el municipi barceloní la nit de la revetlla de Sant Joan, en la qual un grup de joves va començar a agredir-lo físicament al crit de "maricó de merda", per després robar-li la ronyonera, segons informa el diari ElCaso.Cat.

La víctima és un jove que va ser agredit sense motiu, ja que assegura que no coneixia els seus agressors i únicament s'havia adreçat a ells per demanar-los un encenedor. El jove ha interposat una denúncia per aquests fets als Mossos, que han confirmat que estan investigant l'agressió. No obstant això, la policia catalana encara no ha pogut identificar, ni per tant detenir, els autors d'aquesta pallissa.

Els fets van ocórrer al barri Oliveres. El jove estava celebrant la revetlla de Sant Joan amb els seus familiars i, en el moment d'anar-se'n, es va apropar a un grup de tres joves per demanar-los un encenedor. Va ser en aquell moment, sense intercanviar més paraules, que un d'ells li va dir que era una "marieta de merda" i li va pegar un cop de puny a la boca, que va deixar el Victor inconscient a terra. Els tres joves, segons li va relatar després el seu cosí, van aprofitar que el noi estava inconscient per continuar agredint-lo amb puntades de peu i insultant-lo. Els agressors també van amenaçar el cosí de la víctima perquè no cridés o avisés algú.

Després de l'agressió, el Victor es va despertar a l'hospital sense recordar "absolutament res" del que havia passat. Mentre estava inconscient, va perdre molta sang; el seu cosí va haver de tombar-lo de costat perquè no s'ofegués. Després va arribar la policia i l'ambulància, la qual va traslladar el jove fins a l'hospital, on el van assistir. A conseqüència dels cops, la víctima té el llavi partit.

Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets, malgrat que encara no han pogut identificar els agressors.

tracking