SEGRE

Aragonès anunciarà aquest dimarts un paquet de mesures amb 300 milions per afrontar la inflació

El president de la Generalitat, Pere Aragonès.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès.Mariona Puig / ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, anunciarà aquest dimarts al Debat de Política General del Parlament un primer paquet de mesures dotat de 300 milions d’euros per afrontar les conseqüències de la inflació, han informat a Europa Press fonts de Presidència del Govern. Segons ha avançat aquest dilluns 'El Periódico', són mesures que es podran incrementar i completar les properes setmanes i mesos, i que inclouran un paquet centrat en l’encariment de l’energia i en el canvi climàtic.

Les mesures pretenen "ajudar els més vulnerables", però també inclouran ajuts més generals per reduir l’impacte de la inflació; així, es podran beneficiar famílies, empreses, llars vulnerables, sector primari i joves.

Les fonts consultades han concretat que les mesures, la preocupació social i les transformacions que està afrontant el Govern centraran gran part del discurs del president en el debat, així com la seua proposta "àmplia i inclusiva" per a l’autodeterminació. Algunes mesures són d’aplicació immediata i d’altres estan vinculades a l’aprovació dels Pressupostos de 2023, per la qual cosa Presidència insisteix que "no és un pla tancat", sinó que es poden anar afegint noves mesures.

tracking