SEGRE

Successos

La jove detinguda pel segrest d'un nadó a Basurto reconeix els fets i demana d'ingressar en un centre psiquiàtric

Va segrestar el nounat fent-se passar per personal sanitari

Cotxe Policia Nacional

Cotxe Policia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La jove detinguda dijous passat pel segrest d’un nadó a l’hospital de Basurto ha reconegut els fets en la seua compareixença davant el jutge i ha sol·licitat el seu ingrés voluntari en un centre psiquiàtric, segons ha confirmat el seu advocat als mitjans de comunicació.

El lletrat ha fet aquestes declaracions a la sortida dels jutjats de Bilbao, a on havia estat traslladada la jove des de dependències policials per comparèixer davant del jutge.

La dona havia passat a disposició judicial passades les onze i mitja del matí i a tres quarts menys cinc de quatre de la tarda el seu advocat abandonava els jutjats de guàrdia.

Segons ha detallat, la dona, que ha passat reconeixement forense, ha declarat davant del jutge i ha reconegut els fets. Així mateix, ha indicat que, tant la família de la jove com ella mateixa, volien l’ingrés voluntari en un centre psiquiàtric i així ho han sol·licitat.

El lletrat ha manifestat que estan esperant a veure el que s’acorda en la interlocutòria i esperen conèixer la decisió judicial sobre la sis d’aquesta tarda.

La presumpta autora dels fets va accedir dimecres passat a l’hospital cap a les nou de la nit i, fent-se passar per personal sanitari, va segrestar el nounat de la planta on es trobava i va fugir del lloc.

Després de tota una nit de recerca i investigacions, a les 08.15 hores de dijous passat es va localitzar al nadó, que havia estat abandonat per l’autora del fet al pelut d’un habitatge del barri de Santutxu. Immediatament, el nounat va ser atès pels serveis mèdics desplaçats al lloc i es va comprovar el seu bon estat de salut.

Les investigacions van permetre també identificar la jove, que, després d’una intensa recerca, va ser localitzada i detinguda a les 10.45 hores a la plaça Azoka del barri bilbaí de Zorrotza.

tracking