SEGRE

ROBATORI

Detingut l'amo d'un locutori per apropiar-se de 16.500 euros que clients van enviar a les seues famílies

L’home va començar a va sostreure els diners a fins tres persones havien anat al locutori en dies diferents per enviar diners a familiars

Un cotxe patrulla

Un cotxe patrulla.Policía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dimecres a València al propietari d’un locutori per presumptament apoderar-se de fins 16.500 euros que van enviar tres clients als seus familiars, residents en un altre país, així com per falsificar els rebuts dels suposats enviaments en efectiu.

Pel que sembla, l’home va començar a sostreure els diners el mes de setembre passat, quan fins tres persones havien anat al locutori en dies diferents per enviar diners a familiars residents en els seus països d’origen.

Seguint les instruccions del propietari del local, van ingressar certes quantitats de diners en un compte, des d’on el sospitosos suposadament les transferiria als seus destinataris. A més, expedia un rebut als clients per justificar l’enviament d’aquests diners.

Després de comprovar que els diners no arribaven als seus destinataris, els clients van posar els fets en coneixement de la Policia Nacional. Les investigacions dels agents han permès comprovar que el propietari del locutori s’havia apropiat d’aquests diners, uns 16.500 euros, i que els rebuts dels enviaments havien estat falsificats.

Per tot això, els policies han detingut l’home, de 35 anys, com a presumpte autor dels delictes d’apropiació indeguda i falsedat documental.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

tracking