SEGRE

TIROTEIG ESTATS UNITS

Un jove de 22 anys, l’autor d’un tiroteig en un club LGTB als EUA.

Està sent investigat com un possible crim d’odi

Un jove de 22 anys, l'autor d'un tiroteig en un club LGTB als EUA.

Un jove de 22 anys, l'autor d'un tiroteig en un club LGTB als EUA.En la imagen un registro de archivo de un ope

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 22 anys identificat com Anderson Lee Aldrich està detingut com el presumpte autor d’un tiroteig produït en un club LGTB als Estats Units, en el que han mort almenys 5 persones.

El cap de la policia de Colorado Springs, Adrián Vásquez, va explicar en una conferència de premsa que hi ha a més 18 ferits, alguns d’ells en estat crític, pel que la xifra de morts podria augmentar.

El succés es va produir en un local per a adults anomenat Club Q, que acull entre altres activitats espectacles de transvestisme, i està sent investigat com un possible crim d’odi.

Segons va explicar la Policia, es va rebre una trucada d’alerta entorn de les 11.56 hora local (06.56 GMT) i uns minuts després diverses patrulles van acudir al lloc.

El sospitós, que va ser reduït per alguns dels presents en el club, va ser detingut i posteriorment posat baix custodia.

Segons va explicar Vásquez, l’assaltant va entrar en el club i immediatament va començar a disparar als assistents. "Mentre el sospitós era dins del club, almenys dos persones heroiques el van confrontar, van lluitar amb ell i van poder evitar que continués amb la matança", va afegir.

Els ferits van ser transportats en vehicles privats a diversos hospitals.

Al lloc han estat trobades almenys dos armes de foc. Aldrich va utilitzar un rifle llarg durant aquest tiroteig i la policia està investigant si hi va haver altres persones que van ajudar el sospitós.

A través de la xarxa social Facebook, el Club Q es va declarar "devastat per aquest atac sense sentit" a la comunitat.

tracking