SEGRE

VALÈNCIA

Detingut per cremar el seu cotxe, incriminar la seua exparella i denunciar un fals robatori amb violència a València

L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Cotxe Policia Nacional

Cotxe Policia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de l’Horta un home després de presumptament cremar el seu propi vehicle i incriminar la seua exparella, així com denunciar haver estat víctima d’un fals robatori amb violència i identificar un home com un dels autors del mateix.

Les investigacions van començar a mitjans del mes d’agost passat, quan es va produir l’incendi d’un vehicle en un descampat d’un municipi de l’Horta. El mateix afectat va mostrar als agents una gorra que es trobava pròxima al turisme i els va ensenyar una fotografia de la seua exparella, en la qual portava posada l’esmentada peça.

A més, un presumpte testimoni dels fets va manifestar als policies que havia observat una dona de determinades característiques calar foc al cotxe, han informat les forces i cossos de seguretat en un comunicat.

Els agents van esbrinar que les manifestacions d’aquest testimoni eren falses, doncs realment no havia presenciat l’ocorregut i es tractava d’un amic de l’afectat, que, pel que sembla, aquest li havia demanat que incriminés a la dona.

Així mateix, els investigadors van esbrinar que el mateix amo del vehicle hauria col·locat la gorra a prop del lloc de l’incendi, a fi de culpar la seua exparella, i que ell mateix havia originat el foc.

Els policies també van poder saber que el sospitós havia denunciat a finals d’agost un suposat robatori amb violència. Pel que sembla, dos homes l’havien abordat per l’esquena i l’havien colpejat amb un bat de beisbol, sostraient-li dos telèfons mòbils i una cadena d’or, entre altres efectes personals.

La presumpta víctima va identificar un dels suposats autors, conegut de la seua exparella, tanmateix els agents van esbrinar que el fet mai no havia passat. El denunciant fins i tot va arribar a utilitzar un dels terminals mòbils presumptament robats dies després que l’hi haguessin sostret.

Per tot això, els investigadors han detingut l’home, de 42 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos delictes de simulació de delicte.

L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

tracking