SEGRE

Abascal ofereix al PP "creu i ratlla" i li demana de votar junts la moció

Abascal ofereix al PP

Abascal ofereix al PP "creu i ratlla" i li demana de votar junts la mocióEFE/Chema Moya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Vox, Santiago Abascal, ha ofert avui el PP "creu i ratlla" i li ha demanat que votin junts la moció de censura contra Pedro Sánchez per poder així entendre’s en el futur i conformar una alternativa sòlida al "pitjor govern en dècades" d’Espanya.

En la seua intervenció al Congrés per a la defensa de la segona moció de censura presentada Vox contra la "legislatura suïcida" de Sánchez, Abascal ha qüestionat la tasca del PP en aquests anys i els seus intents de pactar amb els socialistes.

Però ha assegurat que tot "queda oblidat", "creu i ratlla", després que hagi demanat els populars que votin amb ells a favor de censurar al govern de coalició del PSOE i Unides Podemos, en la qual cosa seria una "oportunitat" perquè el PP pugui "recuperar la credibilitat". "Votem junts avui, entenguem-nos demà per oferir als espanyols una alternativa sòlida, de sensatesa legislativa, de creixement econòmic, de fortalesa institucional i de sobirania, respectada a l’interior d’Espanya i a l’exterior," ha demanat.

tracking