SEGRE

Successos

Detingut un matrimoni a València per apunyalar a la porta dels jutjats al jove acusat de matar el seu fill

Ciutat de la Justícia de Valencia.

Detinguts a València per apunyalar a la porta dels jutjats al jove acusat de matar el seu fillGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Policia Nacional han detingut dos persones per presumptament apunyalar un jove de 17 anys en sortir d’un judici a la Ciutat de la Justícia de València. Els detinguts, segons la informació avançada per Llevant-EMV, són els pares del menor de 16 anys que el jove ara agredit està acusat de matar d’una ganivetada en un parc de Burjassot el 2021.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia, els detinguts per l’apunyalament, ocorregut sobre les 11.00 hores, són un home i una dona de 47 i 46 anys respectivament, a qui se’ls considera presumptes autors d’un delicte de lesions greus.

La víctima presentava ferides al coll provocades per un ganivet encara que no eren greus i, de fet, se’n va anar del lloc pels seus propis mitjans, segons la Prefectura. Per retenir els presumptes agressors van intervenir agents de la Guàrdia Civil, que és el cos de seguretat encarregat de la vigilància de l’edifici, si bé la detenció final la va realitzar la Policia Nacional.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat una unitat del SAMU que ha atès el jove de la ferida al coll que presentava. L’equip mèdic li ha donat l’alta in situ, amb indicacions de seguiment en un centre de salut, segons fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

Segons la informació avançada per Llevant-EMV, el jove agredit està acusat de matar amb un ganivet el desembre de 2021 en un parc de Burjassot al fill de 16 anys de la parella que aquest dimarts suposadament l’ha agredit.

D’acord amb aquesta informació, el presumpte homicida, que havia sortit del centre de menors al setembre, havia de comparèixer aquest dimarts en un Jutjat de Menors on era assenyalada una vista prèvia al judici pel crim, per determinar si s’acordaven mesures d’allunyament. A la sortida de la Ciutat de la Justícia ha estat quan els pares del mort presumptament l’han atacat i agredit.

tracking