SEGRE

28M

La presidenta d'una mesa electoral en Inca (Mallorca) prendrà un cafè i no torna

Una tassa de café.

Una tassa de café.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta d’una mesa electoral en Inca (Mallorca) s’ha absentat del col·legi on s’estava duent a terme la jornada d’eleccions a les autonòmiques, municipals i insulars, adduint que anava a prendre un cafè i no ha tornat, el que, malgrat que no ha suposat la interrupció de la votació en cap moment, ha obligat a haver d’avisar un suplent i activar la Guàrdia Civil amb la finalitat d’instrucció de diligències.

Segons han confirmat des de la Delegació del Govern a les Balears als mitjans, a les 10.00 hores, la presidenta --substituta a l’inici del president titular no presentat-- d’una mesa electoral en Inca ha sortit del centre adduint que anava a prendre un cafè.

Tanmateix, no ha tornat. I, davant d’aquesta situació, a les 11.00 hores, s’ha cridat per telèfon en diverses ocasions a la dona, no contestant aquesta.

Per aquesta raó, a les 11.30 hores s’ha comissionat a Policia Local d’Inca a la seua casa, on han obert la porta uns familiars, els qui han manifestat que l’encartada va ser a casa a prendre cafè i va marxar, desconeixent on era i assegurant que a ells tampoc no els agafa el telèfon.

Davant de tals circumstàncies, a les 12.15 hores s’ha avisat al president suplent perquè anés a la mesa electoral. Arribant aquest al lloc a les 12.43 hores.

Malgrat tot l’ocorregut, no s’ha interromput la votació en cap moment.

Finalment, s’ha activat la Guàrdia Civil d’Inca amb la finalitat d’instrucció de diligències, d’acord amb l’article 143 'Delictes per abandó o incompliment en les meses electorals’de la Llei Orgànica 5/1985 del Régimen Electoral General.

tracking