SEGRE

La comunicació empresarial

President de PIMEC Joves

Ricard Vizcarra

Ricard Vizcarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Estem a l’era digital, en la qual la informació circula a gran velocitat per les xarxes, i aparentment estem tots més ben informats. Les empreses destinen grans quantitats de diners a posicionar-se al món digital, tenir presència a les xarxes o un pes important als mitjans. Però moltes vegades s’obliden del que realment és important, la comunicació dins l’empresa, la que s’estableix entre els treballadors, entre l’equip directiu i els treballadors o entre els treballadors i els responsables de comunicació, que moltes vegades són els que menys comuniquen.

El primer pas per comunicar és saber escoltar. Tots aquells que es dediquen a comunicar però no saben escoltar difícilment podran aconseguir amb èxit les seves fites.

En segon lloc, ser conscients que la bona comunicació passa per saber transmetre, per arribar a la gent que ens escolta i ser capaç d’involucrar-la. Fent-ho aconseguirem transmetre i comunicar a través de les nostres accions i no tan sols amb les nostres paraules.

En tercer lloc, el respecte. La clau de l’èxit en la comunicació rau en el respecte entre emissor i receptor. Si com a comunicadors ens situem en un nivell de superioritat moral o intel ·lectual amb tota probabilitat serem incapaços de fer arribar un missatge al nostre receptor. Per tant, és important reflexionar sobre aquests temes, i ens formem al respecte, ja que la bona comunicació és clau en l’èxit personal i professional.

Des de Pimec Joves Lleida n’estem convençuts, i per aquest motiu treballem dia a dia per transmetre aquests valors i motivar tothom a millorar els seus hàbits de comunicació. Que els joves empresaris i empresàries de les terres de Lleida disposin de les millors eines de comunicació permetrà al nostre territori caminar cap a l’excel ·lència, tot sent conscients que el camí és llarg i feixuc.

Pimec

Pimec

tracking