SEGRE
Ricard Vizcarra

Ricard Vizcarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

N’hi ha que parlen de socialdemocràcia però obliden que tots els empresaris i tots els ciutadans també fem política, inclosos aquells que no van a votar. Fer política és més que posar un paper dins d’una urna cada 4 anys. No som, o no hauríem de ser, el públic a qui cada quatre anys ens fan aplaudir, com diu Francesc Ribera. Som propietaris de les nostres decisions, i aquesta és la nostra arma política, més que les urnes que a alguns fan por.

Ara que vénen festes i augmentarà el consum, cadascú de nosaltres decidirà quin país vol, i això ho farà no només amb llaços, sinó amb els nostres hàbits de consum, que determinaran el progrés del comerç de la ciutat i del barri, que alguns tan es venten de lloar, però que després nomes PIMEC defensa. Hem de ser conscients que, si volem que hi hagi vida als centre de la nostra ciutat, hem de permetre que la pervivència del comerç de proximitat i de barri no sigui una utopia.

És cert que calen polítiques municipals més ambicioses, però nosaltres podem fer molt més. Podem pintar amb tots els colors el gris mediocre en el qual alguns volen convertir el centre històric de Lleida. Hi ha qui diu que ara no és moment de fer canvis. I això és el que des de PIMEC Joves volem combatre. És moment d’arremangar-nos per aconseguir que el centre de Lleida no sigui un desert. Cal ajudar el petit empresari que vol iniciar el seu negoci. Això passa, com a mínim, per posar-li la mateixa catifa vermella que es posa a les grans corporacions. Perquè sinó és llavors, quan aquells que parlen de socialdemocràcia, s’estranyen, com va dir Ismael Serrano, que sota els llambordins no troben arena de platja.

Des de PIMEC Joves Lleida, ara que arriben les festes, volem enviar els nostres millors desitjos de prosperitat i amor a familiars i amics i desitjar una feliç entrada a l’any 2019.

tracking