SEGRE

'Lleida Empresa' d'èxit

Presidenta de Pimec Joves Lleida

Júlia Arnó

Júlia ArnóPIMEC Joves

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

E l passat dijous 12 de novembre es va celebrar la tercera edició del Lleida Empresa, que enguany va tenir un clar canvi d’escenari. Per adaptar-nos en temps de Covid-19, des de PIMEC vam decidir aprofitar l’oportunitat que ens va brindar la necessitat de celebrar l’acte en línia per poder sortir a l’estranger a buscar veus i participants amb els quals d’altra manera no hi haguéssim pogut comptar. Així, vam connectar en directe amb Tòquio, Singapur, Milà o Basilea.

L’objectiu de l’acte va girar entorn de la vàlua que tenim l’empresariat lleidatà sobre el talent que marxa fora però que traslladen els valors lleidatans arreu del món, i sobre el talent que treballa fora però que troba a faltar el saber fer dels lleidatans.

Vam tenir l’oportunitat d’escoltar veus d’àmbits d’especialització molt diversos, des del màrqueting i la transformació digital, però també de les finances i operacions, passant per la cuina i la restauració. Totes aquestes, pertanyents a diverses generacions, van demostrar que Lleida té molt talent professional, empresarial i econòmic. Alguns van assegurar que volen tornar després d’haver finalitzat la trajectòria professional a l’estranger, i d’altres que volen fer-ho per aportar l’experiència guanyada a casa nostra. Així mateix, és clau que els empresaris locals no tinguin por de sortir a l’exterior, a buscar noves oportunitats de negoci, lluny de la seua zona de confort, perquè les oportunitats d’èxit existeixen. El president de Pimec Lleida, Jaume Saltó, va destacar la necessitat de la digitalització en un entorn cada vegada més globalitzat i amb “la competència a la distància d’un clic”.

Des de PIMEC estem molt satisfets d’un acte amb més de 250 inscrits, amb una interacció molt dinàmica, i que ens anima a iniciar els preparatoris per al proper Lleida Empresa 2021!

tracking