SEGRE
Ricard Vizcarra

Ricard Vizcarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A Lleida passen coses interessants, i Lleida Empresa n’és un clar exemple. Però cal estar atents i tenir sempre una actitud d’escolta activa, aquella que no només percep els sons que emet l’emissor sinó que li fa saber que és escoltat i que se l’entén. Només així serem capaços de copsar i gaudir de la música entre els múltiples sons i sorolls que ens rodegen.

I una bona manera de fer-ho és a Lleida Empresa de PIMEC, un espai de trobada referent a les terres de Lleida que posa les empreses i les seves persones al centre, amb una mirada d’atenció amable, per poder transmetre valors i vivències, tot establint un sentiment de confiança i un vincle entre les empreses i les persones que les fan possibles. És en moments complexos com els actuals, en què la visió enriquidora que proposa Lleida Empresa ens permet fomentar l’empatia i ser més assertius, establint un sentiment de confiança entre persones que són capaces d’expressar sentiments i opinions de manera eficaç, pel bé d’un mateix, de les persones que l’envolten i de les empreses que representen. Per això cal ser-hi, amb una mentalitat oberta, sense prejudicis i disposats a practicar l’escolta activa.

I tu, benvolgut lector, que ets intel·ligent i només et creus la meitat del que llegeixes o escoltes, esdevindràs brillant quan sàpigues quina meitat t’has de creure. Aprofitem aquests espais de trobada i de sinergia que ens ofereix PIMEC, font de coneixement i d’experiències, i que ens permetran enriquir-nos personalment i professionalment, per aconseguir que reverteixi en tota la societat –tal com ja va escriure Pere Quart l’any 1975, i que segueix plenament vigent a dia d’avui– a profit de tu, a profit dels teus, a profit del món.

tracking