SEGRE

Facua denuncia Apple per una avaria als portàtils Macbook Pro

Obliga els clients a gastar més de 500 euros en la seua reparació

Facua denuncia Apple per una avaria als portàtils Macbook Pro

Facua denuncia Apple per una avaria als portàtils Macbook ProEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Facua-Consumidors en Acció ha denunciat la filial espanyola d’Apple davant de la Direcció General de Comerç i Consum de la Comunitat de Madrid per una fallada de disseny als Macbook Pro que obliga a gastar més de 500 euros en la seua reparació.

L’entitat ha indicat en un comunicat que els han arribat queixes que aquests models tenen un cable de connexió amb la pantalla que pateix un desgast cada vegada que s’obre i/ o es tanca el portàtil, la qual cosa provoca que pugui acabar trencant-se.

Aquest problema es deu a una decisió de disseny de la companyia que fa que la substitució d’aquest cable resulti impossible per la manera en què hi ha connectat, el que obliga a canviar tota la pantalla de l’equip per reemplaçar un cable nou i això eleva el cost de la reparació.

Facua considera que Apple podria estar incorrent en un cas de pràctica comercial deslleial i a més manifesta que aquesta conducta podria suposar una greu lesió a l’interès econòmic dels consumidors a causa de l’alt preu de la reparació.

Segons Facua, la sanció podria arribar a ser considerada com a molt greu segons recull l’article 53.1 de la Llei 11/1988, i podria assolir fins els 600.00 euros i fins i tot superar l’esmentada quantitat fins el quíntuple del valor dels productes objecte de la infracció.

tracking