SEGRE

SOCIETAT

Huawei presenta en el Mobile la seua plataforma per a la inclusió digital

Es tracta de la plataforma 'Tech4ALL'

Huawei presenta en el Mobile la seua plataforma per a la inclusió digital

Huawei presenta en el Mobile la seua plataforma per a la inclusió digitalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Huawei ha llançat una plataforma, "Tech4ALL", que pretén ajudar a 500 milions de persones a tot el món a accedir a la tecnologia digital en els propers cinc anys, una petita part dels més de 3.800 milions que es calcula que viuen alienes al món online.

El vicepresident de la multinacional xinesa, Ken Hu, ha donat a conèixer la plataforma aquest dimecres durant la seua participació en el Mobile World Congress, que se celebra des de dilluns i fins demà a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

La iniciativa Tech4ALL té per objectiu promoure la inclusió digital per a individus i organitzacions i posa l’accent en la connectivitat, les aplicacions i les habilitats tecnològiques.

"Si bé gran part de la indústria de les telecomunicacions està centrada en el 5G o la Intel·ligència Artificial, no podem oblidar que encara avui hi ha moltes persones excloses del món digital. En concret, més de 3.800 milions de persones viuen alienes al món online, i mil milions ni tan sols no tenen cobertura de banda ampla mòbil", ha dit Ken Hu.

A més d’ajudar les persones a millorar les seues habilitats digitals, Ken Hu ha destacat la importància de promoure també les de les organitzacions empresarials petites i mitjanes.

Entre altres iniciatives de la firma en favor de la inclusió digital destaquen solucions de xarxa dissenyades específicament per als àmbits més rurals com RuralStar, que ajuda a connectar comunitats a l’Àfrica, Àsia i Sud-amèrica; i 5G Air Fiber, que proporciona banda ampla de pròxima generació a les poblacions inuit a l’Àrtic del Canadà.

Una altra eina de la companyia xinesa és StorySign, que compta amb un avatar de dibuixos animats que funciona amb Intel·ligència Artificial i que tradueix el contingut dels llibres al llenguatge de senyals per als nens sords.

tracking