SEGRE

PROGRAMACIÓ NOVETATS

La ràdio en català obre la temporada

RAC1, l'emissora més escoltada, amplia l'horari de 'Versió RAC1' i Aleix Parisé presentarà l'esportiu 'Tu diràs' || Catalunya Ràdio es “renova” amb Laura Rosel al capdavant dels matins

El periodista i escriptor lleidatà Carles Porta.

El periodista i escriptor lleidatà Carles Porta.CATALUNYA RÀDIO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les emissores de ràdio catalanes van presentar ahir les novetats de la temporada, que comença dilluns vinent. A Catalunya Ràdio, la principal novetat és la incorporació, ja anunciada, de Laura Rosel al capdavant d’El matí de Catalunya Ràdio, en substitució de Mònica Terribas. Així mateix, incorpora els programes nocturns El búnquer, a càrrec de Peyu i Jair Domínguez –que arriben a la ràdio després de l’èxit del seu programa televisiu Bricoheroes–; Adolescents XL, que anirà a càrrec de Roger Carandell, i el retorn a les tardes de l’APM? Alguna pregunta més? A banda, el programa de nit La nit dels ignorants, amb Xavier Solà, avança una hora l’inici. D’altra banda, a l’octubre s’estrenarà el nou podcast del periodista lleidatà Carles Porta, El segrest, que girarà entorn del segrest de la farmacèutica d’Olot Maria Àngels Feliu el 1992, i Ja m’entens, amb David Àvila sobre el col·lectiu LGTBI.

Pel que fa a RAC1, la cadena més escoltada, el programa de tarda Versió RAC1, conduït per Toni Clapés, guanyarà una hora, i Aleix Parisé prendrà el relleu de Roger Saperas al capdavant de l’espai esportiu nocturn Tu diràs. Xavi Rocamora prendrà el relleu a Primer toc i Joan Maria Pou seguirà al capdavant de les retransmissions del Barça. Per la seua part, Jordi Basté es mantindrà al capdavant d’El món amb una aposta per la continuïtat. L’emissora manté La competència, amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau, i Vostè primer, presentat per Marc Giró, a la franja de migdia. Les tardes tornaran a estar capitanejades per Albert Om al capdavant d’Islàndia i Agnès Marquès amb el vespertí No ho sé. Els caps de setmana, Emma Aixalà debutarà en la conducció de La primera pedra.

SER Catalunya aposta per potenciar el cap de setmanaLa nova temporada de SER Catalunya, que es posa en marxa dilluns, reforçarà el cap de setmana a partir del mes d’octubre donant continuïtat al programa Aquí, amb Josep Cuní, amb un espai presentat per Frederic Vincent, fins ara subdirector del programa, i els esports, amb l’augment de durada del programa diari Què t’hi jugues!, que passarà a emetre’s de 12 a 14 hores.

El periodista i escriptor lleidatà Carles Porta.

El periodista i escriptor lleidatà Carles Porta.CATALUNYA RÀDIO

El periodista i escriptor lleidatà Carles Porta.

El periodista i escriptor lleidatà Carles Porta.CATALUNYA RÀDIO

tracking