SEGRE

XARXES SOCIALS

Instagram, Facebook Messenger i WhatsApp experimenten problemes amb el servei a nivell global

Els serveis de la companyia Facebook, com Instagram, Messenger o WhatsApp, estan experimentant problemes aquest dimecres a nivell global que impedeixen als usuaris d’accedir a ells amb normalitat

Un mòbil amb Instagram

Un mòbil amb InstagramPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els serveis de la companyia Facebook, com Instagram, Messenger o WhatsApp, estan experimentant problemes aquest dimecres a nivell global que impedeixen als usuaris d’accedir a ells amb normalitat.

Portals com DownDetector o Outage Report informen de problemes en el funcionament dels serveis de missatgeria instantània, Messenger i WhatsApp, des de poc després de les 16.30 hores (Espanya peninsular), així com de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Els problemes en l’accés als serveis es noten a nivell global, però sobretot a Amèrica i Europa. En el cas de Messenger, es nota més al Regne Unit, França i Polònia, les Filipines i a l’est dels Estats Units, mentre que les dificultats d’utilitzar WhatsApp es perceben amb més incidència en Espanya, Itàlia, País Baixos i Brasil. En el cas d’Instagram, la incidència és més gran a l’est dels Estats Units, i Europa.

tracking