SEGRE

TECNO

Apple treu un nou iPad Air de 10,5 polzades i renova el iPad Mini

Els nous dispositius de la companyia de la poma mossegada es poden comprar per internet a partir d’aquest mateix dilluns

Apple treu un nou iPad Air de 10,5 polzades i renova el iPad Mini

Apple treu un nou iPad Air de 10,5 polzades i renova el iPad MiniEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional nord-americana Apple ha anunciat avui la sortida al mercat d’una nova tauleta lleugera iPad Air amb pantalla retina de 10,5 polzades i xip A12 Bionic, i va aprofitar també per renovar el iPad Mini, amb el mateix microprocessador i una pantalla de 7,9 polzades.

Els nous dispositius de la companyia de la poma mossegada es poden comprar per internet a partir d’aquest mateix dilluns i estaran disponibles en botigues a partir de la setmana que ve a un preu de 499 dòlars per al iPad Air (549 euros a Europa) i de 399 dòlars per al iPad Mini (449 euros).

Aquests preus són per a la versió que es connecta a internet a través de wi-fi, i en ambdós models el cost s’incrementa uns 130 dòlars (140 en el cas dels preus en euros) si es vol també connexió cel·lular.

Els nous iPad estan disponibles en colors plata, gris espacial i or, amb capacitats de 64 GB i 256 GB i funcionen amb el llapis per a tauletes Apple Pencil, que permeten dibuixar i escriure a mà alçada, així com marcar documents i retocar fotos.

Altres prestacions del nou iPad Air són la resolució de 668 píxels, una càmera posterior de 8 megapíxels, un coprocessador M12, una autonomia de bateria estimada en 10 hores, una entrada "jack" de 3,5 mil·límetres i un pes d’al voltant de 450 grams.

En el cas del iPad Mini, el seu disseny és molt similar al de l’anterior iPad Mini 4 i continua sense integrar Face ID ni ports USB-C, encara que la seua potència sí que ha augmentat considerablement amb el xip A12 Bionic.

La resolució del nou Mini és de 536 píxels, té un coprocessador M12, una càmera posterior de 8 megapíxels, Touch ID, una entrada "jack" de 3,5 mil·límetres i pesa al voltant de 300 grams.

Apple en té planejat un esdeveniment per al pròxim 25 de març, que després de l’anunci de hardware d’aquest dilluns, s’espera que es concentri fonamentalment en novetats de software com l’esperat servei de televisió en streaming.

tracking