SEGRE
Starbucks, en una imatge d'arxiu

Starbucks, en una imatge d'arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clients de Starbucks a la Xina poden ja demanar les seues begudes i aliments favorits simplement amb la veu i els rebran en un termini de 30 minuts. Aprofitant la plataforma online de menjar a domicili d’Alibaba, Ele.me, Starbucks amplia encara més l’experiència de client dins del seu ecosistema digital.

El llançament d’aquest nou servei marca el primer aniversari de l’aliança estratègica entre Starbucks i Alibaba avançant en el concepte de New Retail i el poder digital de la Xina (un dels mercats de més ràpid creixement al món per al consum de cafè). Aquesta col·laboració entre les dos companyies es reflecteix en altres àrees de l’experiència dels clients xinesos de Starbucks com és l’establiment de la gestió de cuina, Star Kitchens, dins dels supermercats Freshippo de Alibaba a la Xina.

A través de Tmall Genie de Alibaba, els clients poden fer una comanda utilitzant la seua veu i també realitzar un seguiment en temps real dins del termini d’entrega de 30 minuts.

"Estem encantats d’oferir la nostra tecnologia d’intel·ligència artificial d’avantguarda a través de Tmall Genie als clients de Starbucks a la Xina", va assenyalar Miffy Chen, director general d’Alibaba A.I. Laboratoris que lidera el desenvolupament de Tmall Genie. A més, va afegir: "A començaments d’aquest any, llancem comandes de menjar i servei d’entrega a través d’Ele.me en resposta a les necessitats dels nostres usuaris. Ara estem entusiasmats de presentar un programa encara més divers i d’enriquir l’experiència del client a la nostra plataforma a través de comandes per veu de Starbucks”.

Els membres del programa Starbucks Rewards, per la seua part, poden guanyar estrelles i rebre actualitzacions que inclouen beneficis, a Tmall Genie. A més, pròximament, podran rebre atenció personalitzada amb recomanacions quan utilitzin comandos de veu per realitzar demanats que s’adapten als quals hagin realitzat anteriorment, així com articles populars del menú de temporada de Starbucks. Com un altre benefici afegit, els clients de Starbucks a la Xina també poden escoltar les últimes llistes de reproducció de Starbucks a través de l’aplicació de música en streaming d’Alibaba, Xiami Music.

Gràcies a la tecnologia d’intel·ligència artificial i de pagament per veu d’Alibaba, les comandes a través de Tmall Genie ajuden a ampliar l’alta qualitat de les entregues de Starbucks. Ja està disponible un Tmall Genie amb disseny exclusiu de Starbucks a la botiga virtual de Starbucks a la Xina, unificant les ofertes de Starbucks dins de les aplicacions mòbils d’Alibaba, inclòs Taobao, Alipay i Tmall.

Molly Liu, vicepresidenta i directora general de Digital Ventures, Starbucks China, va declarar: "L’opció de Starbucks a través de Tmall Genie de Alibaba marca el començament d’una de nova era digital en la relació de Starbucks amb els seus clients en aprofitar la tecnologia digital innovadora per crear una experiència sense precedents que eleva la nostra connexió amb els clients a noves cotes”. "Estem enfocats en assegurar que la comanda de veu de Starbucks sigui veritablement personal i esperem oferir als nostres clients les ocasions més convenients d’interactuar amb Starbucks en una única plataforma integrada durant tot el dia", afegeix Liu.

tracking